Home » SENI DAN BUDAYA » Kitab Waruga Jagat

Kitab Waruga Jagat


Tanggal:  Fri, 09 Apr 2010 11:39:04 WIB

Koleksi Museum Prabu Geusan Ulun

5 Responses

  1. faris says:

    aswb…
    gimana caranya agas saya bisa melihatnya? agar saya lebih tau sejarah para leluhur kita?..
    terima kasih…

  2. admin says:

    Silakan langsung ke Museum Prabu Geusan Ulun aja.

  3. odoy says:

    eleehhhh,,,,di Indonesia mah sagala kudu riweh.maenya kudu hayang nyaho sejarah kudu datang ka museum wae..di nagara batur mah buku2 anu jadi ngabangun karakter bangsana teh dipublikasiken secara mudah dan gampang,,ka museum mah meaken panasaran..aya nu nerjemahken kudu mayar,,,ilmuan batur mah tong boro2 mere ka sa warga na mere ka batur nu beda nagara ge te menta upah..bisi te percaya search di perpustakaan2 basional di negara batur…BUKA!!

  4. ujang says:

    bener kang odoy!!!,,,ke karasa mah mun ges dipaling jeng diaku ku malingsia karek dipublikasiken…ari acan diaku kunegara batur mah kie wee kd ka museum hela.ehehhehh….intinamah akses nu gampang jeng mudah teh ngmudahken oge kabarudak penerus urang nganyahokaen sejarah jeng pembentuk karakter tina budayana supaya bisa menstimulus barudak bisa bangga ka budayana.te jiga ayena ngamaretal,,kukuliatan joged brigdance,,palaur budaya urang lengit diseret kujaman.

  5. irwan says:

    muhun kang leres pisan eta mhh..
    atuh kumaha mereun kanggo jalmi anu teu gaduh (Miskin) da pasti haroyongeun terang geura.
    ayna mhh urang indonesia mhh kedah ku artos wae sagala ge..
    cik atuh nya kanggo sajarah wae ge meuni kedah ka musieum wae.
    di share keun we atuhh di internet..
    supados urang sarerea tiasa ningal jeung terang eta nu namina sajarah teh,,
    bilih ka paling ku batur..
    kakara karaos geura.

Leave a Reply

© 2011 SUMEDANGONLINE :: Portal Berita Seputar Sumedang · RSS · Modified by sumedangonline.com · Powered by WordPress