Tips Jalan Rusak, Jika Minim Dana

Kasuhun para inohong di smd, pangapunten utamina ka binamarga jabar sareng kabupaten. Ieu mah aya sasieureun sabeunyeureun pikeun ngomean jalan rusak, alatan teu aya waragad. Tong pesimis, da urang sumedang mah seueur akalna.

Baca Juga  Waspadai RUU ORMAS

Jalan rusak nu matak bahaya teh nu lega liangna ukur kurang ti 60 senti, tapi lamun lega nepi ka 2 meter mah. Moal cilaka hok geura.

Baca Juga  Profil Wikana

Pang gampilna, mun aya logak anu kurang ti 60 senti legaan dugi ka dua meter.

Praktis, modalna moal dugi ka milyaran, cukup we ku linggis dua.

Baca Juga  Selesaikan seks bebas dengan aturan Islam!!

@KiCampelak

Respon (1)

  1. Waduhh…….warga dugi stress kieu gara-gara pamarentah nu kirang peduli ka rakyat. Tapi leres pisan panyungkeun ti KiCampelak, dan nyungkeun jalan lemes mah moal digubris.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

Ingin menerima update terbaru dari SUMEDANGONLINE OK TIDAK