Menu

Mode Gelap

Surat Pembaca · 16 Feb 2013 12:51 WIB ·

Tips Jalan Rusak, Jika Minim Dana

REPORTER: ADMIN | EDITOR: ADMIN

Jadwal Pertandingan Perses Sumedang

ISTIMEWA JADWAL PERTANDINGAN PERSES SUMEDANG: Jadwal Pertandingan Perses Sumedang

Kasuhun para inohong di smd, pangapunten utamina ka binamarga jabar sareng kabupaten. Ieu mah aya sasieureun sabeunyeureun pikeun ngomean jalan rusak, alatan teu aya waragad. Tong pesimis, da urang sumedang mah seueur akalna.

Baca Juga  Wado Di Anak Tirikeun

Jalan rusak nu matak bahaya teh nu lega liangna ukur kurang ti 60 senti, tapi lamun lega nepi ka 2 meter mah. Moal cilaka hok geura.

Baca Juga  Profil Wikana

Pang gampilna, mun aya logak anu kurang ti 60 senti legaan dugi ka dua meter.

Praktis, modalna moal dugi ka milyaran, cukup we ku linggis dua.

@KiCampelak

Facebook Comments Box
Artikel ini telah dibaca 10 kali

Baca Lainnya

Waspadai RUU ORMAS

5 April 2013 - 07:50 WIB

Selesaikan seks bebas dengan aturan Islam!!

16 Februari 2013 - 12:49 WIB

Profil Wikana

23 September 2012 - 21:58 WIB

Kondisi Jalan Umum di Desa Cikole – Cimalaka sangat memprihatinkan

16 September 2012 - 20:09 WIB

Wado Di Anak Tirikeun

23 Juni 2012 - 08:53 WIB

Trending di Surat Pembaca